Bureau Boits Werkt met


Helene de Bruin

Helene de Bruin schrijft heldere en prikkelende (web)teksten die het verhaal van een product, dienst of merk vertellen. Ze zet graag haar tanden in bladformules en de redactionele invulling daarvan. Helene is op haar best in interviews en reportages. Lid van Redactieprofs.

Meer Informatie: www.helenedebruin.nl

Cindy Gijsbers

Zelfstandig tekstschrijver Cindy Gijsbers werkt na jarenlange bureau-ervaring onder haar eigen naam: Cindy Schrijft. 'Ik maak inhoud. Verbeter teksten. En adviseer over communicatie en taalgebruik. Wie wil, help ik zelf beter schrijven.' Lid van Redactieprofs.

Meer informatie: www.cindyschrijft.nl

Ton Smits

Meedenken over media en middelen. Complexe materie voor de doelgroep toegankelijk maken en op smaak brengen. In heldere artikelen, webcontent en teksten voor boekjes en brochures. De juiste inhoud in de juiste toon. Dat is mijn vak. (foto: Charlotte Bogaert)

Meer informatie: www.saffraan.net

Wesselien de Groot

Animaties & illustraties

Meer informatie: www.wesselien.nl

Hester Kiestra

Marketingadvies voor wereldverbeteraars

Meer informatie: hester-kiestra

Raymond de Vries

Beelddenker en -maker Raymond de Vries zoekt met zijn opdrachtgevers naar opmerkelijke fotografische oplossingen om hun stem en boodschap sterk en helder te laten klinken.

Meer informatie: www.raymonddevries.nl

Annelies Bakker

Annelies Bakker (One Bakker) is een ervaren tekstschrijver en maakt van moeilijke teksten een makkelijk verhaal.

Meer informatie: www.onebakker.com

Joke Dijkstra

Joke Dijkstra werkt als strategisch adviseur voor overheden waar complexe ruimtelijke vraagstukken een zware communicatieve component kennen. Sinds enkele jaren is zij met name actief in de energietransitie.

Meer informatie: www.aardgasvrijleven.nl

Marjolijn Van Someren

Met het accent op marketingcommunicatie: strategie, advies, projectleiding en creatie vertaalt Marjolijn ideeën in onderscheidende projecten en producten. Ze is in staat om creativiteit en communicatie concreet te combineren met expertise en kennis van de meest uiteenlopende branches. Kostenbewust en klantgericht.

Meer informatie: marjolijn-van-someren

Jacline de Kort

Mijn drijfveer is iedere dag fans maken. Met een sterke positionering en heldere propositie. Organisaties communicatief maken. In co-creatie met fans. 

Meer informatie: www.fanfabriek.nl

Peter Buijs

Webbouwer en trainer Peter ontzorgt bij het bouwen van websites en bij het geven van trainingen in WordPress, webdesign, fotobewerking, SEO of Mailchimp. Persoonlijke aandacht,  maatwerk en een complete afhandeling, dat is waar hij voor staat.

Meer Informatie: www.viavisia.nl

Response Network

Betrouwbare partner voor digitaal drukwerk, printing on demand, offset drukwerk, groot formaat print, gepersonaliseerd drukwerk.

Meer informatie: www.response.network

Dam, Rotterdams geld

Dam is Rotterdams geld. Een alternatieve munt voor ondernemende Rotterdammers die elkaar op deze manier steunen en de economie van de stad op een eerlijke en duurzame manier laten groeien. Bureau Boits is lid van Dam en ontwierp tevens het beeldmerk.

Meer informatie: www.rotter-dam.nl

ZZPRO

ZZPRO is hét netwerk voor zelfstandige professionals in Rotterdam met meer dan 120 actieve leden en is de meest succesvolle in de regio. Bureau Boits is lid van ZZPRO.

Meer informatie: www.zzpro.nl